Politika o zaštiti privatnosti

Ovaj sajt koristi kolačiće.

Nastavkom korišćenja sajta pristajete da ih koristite.

Kliknite za več informacij o piškotkih.

Opšti uslovi Zlatnog kluba L'Abelage
Opšti uslovi i odredbe definišu procedure i uslove članstva u Zlatnom klubu L'Abelage. Objavljeni su na sajtu labelage.rs i dostupni su u Tactum company d.o.o. L'Abelage Golden Club je dizajniran za kupce koji žele da iskoriste prednosti, prednosti i mogućnosti koje pruža klub.
Uslovi članstva
Kupac postaje član Zlatnog kluba L'Abelage na prvom kupovinom setu L'Abelage. Članovi Zlatnog kluba L'Abelage mogu postati fizička i pravna lica. Članstvo u Zlatnom klubu L'Abelage je besplatno i ne predstavlja nikakvu obavezu za člana.
 Prednosti za članove Zlatnog kluba L'Abelage

  • kupovinu po povoljnim cenama kluba niže od redovnih cena
  • posebne kampanje - kupovina po izuzetno povoljnim cenama super kluba, a članovi kluba su za akcije informisani putem veb stranice ili telefona
  • besplatna isporuka proizvoda
  •  besplatni saveti o pravilnoj upotrebi L'Abelage proizvoda
  • bespaltni pregled sa mikro kamerom

 Zaštita ličnih podataka
Tactum company doo, kao rukovodilac ličnih podataka članova, obrađuje lične podatke u skladu sa zahtevima Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (Sl. Glasnik RS, br. 97/2008 ). Upisivanjem u Zlatni klub L'Abelage, kupac se slaže da mu povremeno možemo poslati reklamni materijal. Svi podaci mogu se koristiti samo u sledeće svrhe: statistička obrada, istraživanje tržišta, slanje reklamnog materijala, pozivnice, praćenje kupovine kupaca, telefon, pisanje ili elektronsko snimanje. Tactum company d.o.o. lične podatke članova obrađuje  bez ograničenja ili do pismenog otkazivanja saglasnosti člana.
Prestanak članstva
Članu prestaje članstvo tako što informiše Tactum company d.o.o., Tošin Bunar 272, 11070 Beograd u pisanoj formi.
Promena uslova
L'Abelage Golden Club zadržava pravo da modifikuje i dopuni uslove i uslove programa kluba i benefita,za  koje će svoje članove blagovremeno informisati.

Politika o zaštiti privatnosti

© L'Abelage Srbija, 2014 /    

T: 011 7159 900