REGENERATIVNI PREPARAT ZA HIDRIRANJE TELA KAVIJAR, ZLATO, BISERNI PRAH I SLUZ BAŠTENSKOG PUŽA

Formula ovog regenerativnog losiona za hidriranje tela je posebno dizajnirana kako bi poboljšala izgleda i osećaj kože tela. Jedinstveni kompleks aktivnih sastojaka pruža koži podršku, zadržavajući vlagu i pomaže u očuvanju elastičnosti i vitalnosti kože. Minerali iz Mrtvog mora, zlato, biserni prah i ekstrakt kavijara pružaju ćelijama obilje magnezijuma, kalcijuma, kalijuma i ostalih minerala, pružajući ćelijama kože podršku u njihovim regenerativnim metaboličkim funkcijama. Hidrator takođe obuhvata i posebno enkapsulirane vitamine A i E koji se razlažu pri nanošenju, oslobađajući vitamine u kožu. Sluz baštenskog puža (Helix Aspersa) obezbeđuje koži proteine, glikolnu kiselinu i elastin koji pomažu procesima obnavljanja kože i povećavaju sposobnost kože da zadrži vodu. Odabrana ulja pomažu u kreiranju i održavanju prirodnih barijera na koži, koje štite ćelije od štetnih uticaja sredine i gubitka vode. Ekstrakt bršljana (Hedera Helix) je prirodni emolijent i pomaže koži da ostane meka. Kombinacija sastojaka predstavlja veoma delotvornu, pažljivo dizajniranu formulu za negu tela koja vam pomaže u obnavljanju mladalačkog izgleda i funkcija kože.REGENERATIVNI HIDRIRAJUĆI LOSION ZA RUKE KAVIJAR, ZLATO, BISERNI PRAH I SLUZ BAŠTENSKOG PUŽA

Hidrirajući losion Reverso je losion za ruke sa izuzetno delotvornom intenzivnom hidrirajućom formulom, je posebno dizajniran za poboljšanje hidratacije i teksture kože.

Sinergijski sastav aktivnih sastojaka pruža podršku funkcijama kože, obezbeđuje vlažnost i pomaže koži da zadrži svoju vitalnost. Sluz baštenskog puža (Helix Aspersa) obezbeđuje koži proteine, glikolnu kiselinu i elastin koji pomažu procesima obnavljanja kože i povećavaju sposobnost kože da zadrži vodu. Hijaluronat deluje kao posrednik za prenošenje i vezivanje molekula vode na površini kože a odabrana ulja pomažu u kreiranju i održavanju prirodnih barijera kože koje zadržavaju vlažnost u gornjim slojevima kože, sprečavajući njen gubitak. Minerali iz Mrtvog mora, zlato, biserni prah i ekstrakt kavijara pružaju ćelijama obilje magnezijuma, kalcijuma, kalijuma i ostalih minerala, pružajući ćelijama kože podršku u njihovim regenerativnim metaboličkim funkcijama, omogućujući da koža sija. Sastav takođe obuhvata i posebno enkapsulirane vitamine A i E koji se razlažu pri nanošenju, oslobađajući vitamine u kožu. Formula je predviđena za upotrebu uvek kada vaša koža deluje suvo ili stresirano i veoma je delotvorna u obnavljanju hidriranosti, izgleda i teksture kože, dajući joj mladalački sjaj.