Politika o zaštiti privatnosti

Ovaj sajt koristi kolačiće.

Nastavkom korišćenja sajta pristajete da ih koristite.

Kliknite za več informacij o piškotkih.

POLITIKA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

 

1. Nadležna institucija

Institucija nadležna za prikupljanje, obradu i korišćenje ličnih podataka u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti je:
Tactum Company d.o.o. Beograd
Adresa : Tošin Bunar 272/4
e-mail: office@labelage.rs

Cilj ove izjave o privatnosti podataka jeste da vas informiše o prikupljanju, obradi, zaštiti i upotrebi ličnih podataka. Ovde ćete saznati kako da onemogućite korišćenje vaših ličnih podataka u skladu sa propisima o privatnosti podataka.

 

2. Prikupljanje i korišćenje ličnih podataka 

Lični podaci su ime i prezime, e-mail, broj telefona, adresa. Kompanija Labelage prikuplja vaše lične podatke isključivo uz vašu saglasnost, i to kada se prijavljujete za newsletter, učestvujete u anketama, nagradnim igrama, nagradnim kvizovima, naručujete proizvode ili tražite informacije.
Čuvamo i koristimo vaše lične podatke uz vaš pristanak.
Kompanija Labelage neće dostavljati vaše lične podatke trećim licima, sa izuzetkom službi za isporuku robe i distribuciju reklamnog materijala u skladu sa našim uputstvima i u skladu sa ovim obaveštenjem o zaštiti podataka.
Kompanija Labelage garantuje da neće prodati ili iznajmiti vaše lične podatke trećoj strani.

 

3. Kako da opozovete saglasnost o korišćenju ličnih podataka

Ako ste nam dali saglasnost za upotrebu ličnih podataka u promotivne svrhe, koristićemo vaše podatke dok ne opozovete saglasnost. Možete se u bilo kom trenutku usprotiviti korišćenju vaših ličnih podataka ili tražiti ispravku podataka koje imamo o vama. U tom slučaju pišite nam na office@labelage.rs

 

4. Korišćenje kolačića
Zadržavamo pravo da koristimo informacije koje smo dobili putem kolačića a na osnovu analize ponašanja posetilaca sajta.
Uvek možete da sprečite čuvanje kolačića na vašem hard disku ili da obrišete kolačiće.

 

5. Sigurnost podataka
Preduzeli smo tehničke i organizacione mere u cilju zaštite vaših podataka. Obezbedili smo mehanizme da se podaci ne izgube i ne izmene i onemogućili pristup trećoj strani. Sigurnosne procedure koje koristimo redovno unapređujemo u skladu sa tehnološkim napretkom.

 

6. Ažuriranje i dopuna
Možemo da izmenimo ili ažuriramo delove izjave o privatnosti podataka a da vas ne obavestimo o tome unapred. Uvek proverite izjavu o privatnosti podataka pre nego što koristite naš sajt kako biste bili informisani o najnovijem statusu u slučaju bilo kakvih izmena ili ažuriranja. Status izjave o privatnosti podataka: decembar 2018.

 

Politika o zaštiti privatnosti

© L'Abelage Srbija, 2014 /    

T: 011 7159 900